Social Media Plan

Facebook | Instagram | LinkedIn | Google Bedrijven

social media plan

basic

middel

large


posts per week 2 2 + 1 betaald  3 + 2 betaald 
looptijd abonnement min. 3 maanden min. 6 maanden min. 6 maanden
social media adverteren € 10,- per week € 100,- per week € 200,- per week 

*De posts worden op sociale kanalen gepland binnen de voorwaarden van het social abonnement. Dit geldt voor basic, middel en large. Hiervoor maakt O.O.M Marketing gebruik van Facebook publicatietools en Hootsuite. Het maakt niet uit welke sociale kanalen je kiest. Het kan zowel op alle drie als maar op één profiel. Het tarief is voor maximaal 3 sociale kanalen namelijk  Facebook, Instagram en LinkedIn. Het beeldmateriaal wat we gebruiken, wordt aangeleverd door de opdrachtgever of komt via stockfoto sites. In het programma Canva maken we beeldmateriaal waarop het logo van de opdrachtgever wordt verwerkt. Plannen van berichten gaat via een marketingkalender en aan de hand van storytelling. *Exclusief opmaken en koppelen van bedrijfsprofielen voor Facebook, Instagram en LinkedIn. Dit kan via een dagdeel online marketing gerealiseerd worden. 

social media

LinkedIn, Facebook en Instagram berichten posten vanuit Zeeland! Via een social plan vertel ik het verhaal van jouw bedrijf, jouw projecten, jouw successen en jouw klanten. Kortom met een social plan van O.O.M Marketing zet ik jouw pet op. Met één doel; leads genereren door het overtuigd vertellen van een mooi verhaal. Dus niet door het verkopen van producten maar uniekheid, eigen wijsheid en een merk neerzetten. 

 

Die verhalen hoor ik van jou, vind ik op inspiratiepagina's en magazines of verneem ik in de actualiteit. Ik maak beeldmateriaal waarin je logo subtiel terugkomt, vermeldt # waar je van vermoed dat je doelgroep die volgt. Zo wordt je social druppel met verloop van tijd een mooie plas! Een verhaal blijft hangen en onbewust jouw bedrijfsnaam ook.

 

Zo werkt nu eenmaal de psyche van een mens. Meer weten? Ik geef je graag advies.